Volem ser el vostre partner. Volem entendre en profunditat el vostre model de negoci i aconseguir que el valor afegit que us aportem sigui important per la vostra empresa i els vostres clients. Us assessorem en el negoci oferint-vos serveis a mida de les vostres necessitats, des dels serveis més bàsics fins els més avançats.

Orientats al client

Compartim tota la nostra experiència amb vosaltres per tal d’ajudar-vos a avançar. Adoptem una actitud proactiva en tots els nostres serveis, tant pels més bàsics com en aquells casos en que es requereix la implicació d’un servei més sofisticat. El nostre principal propòsit és que la vostra empresa aconsegueixi els seus objectius.

Ens avala la nostra trajectòria treballant amb clients de diferents sectors i tipologies, com ara: empreses industrials, comercials, de serveis, noves tecnologies, culturals, escoles de negoci, comerços i d’economia social. Sempre aconseguim trobar propostes de millora per la gestió del seu negoci o activitat.

També ha confiat en nosaltres l’Administració i altres ens semipúblics, quan requereixen professionals externs d’alt nivell.

A Get a Partner ens fa especials l’esperit innovador i l’afany d’aprendre. El nostre compromís és millorar sempre i que la nostra orientació al client us arribi en tot moment, durant la nostra col·laboració.

 

Volem ser un autèntic partner pels nostres clients, entenent en profunditat el seu model de negoci, i fent que aquest valor afegit que els donem a ells pugui arribar també als seus propis clients

L’esperit innovador dels seus fundadors, el treball a mida, l’alt nivell formatiu i d’experiència de la plantilla i dels seus diferents col·laboradors, aporten una diferenciació en la manera de fer i per tant en el resultat que el client n’obté.

L’experiència i el coneixement de Get a Partner es centren en ajudar a les empreses i entitats en tots aquells aspectes estratègics que els puguin ajudar en els seus objectius i projectes de desenvolupament.

A Get a Partner disposem d’un equip de col·laboradors especialistes que donen suport al client quan aquest requereix d’una solució molt específica des de serveis jurídics mercantils, laborals, concursals, immobiliaris, fins a serveis d’enginyeria. En cada cas s’escull el millor especialista per a la qüestió concreta a tractar, per tal que, a més d’aportar la resposta idònia des de l’expertesa, la solució proposada faci sentir còmode al client.

Els nostres partners són:

Formem part de l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció), del Col·legi d’Economistes de Catalunya i de la Management Control Association.