Treballem per assolir els vostres resultats

Us esteu plantejant entrar en nous mercats o heu de prendre una decisió complexa? A vegades cal disposar d’informació addicional per decidir. Aquests en serien només dos exemples. A Get a Partner elaborem estudis a mida que us permetran avançar amb més seguretat.

En el moment de plantejar l’estudi i durant tot el procés, a Get a Partner mantenim sempre una estreta col·laboració amb totes les persones de la vostra empresa involucrades en el projecte, des del responsable, la gerència, el consell de direcció o d’administració i fins els consells assessors que pugueu tenir en funcionament. Us ajudem amb mètode i rigor.

En cada cas es plantegen les metodologies més adequades per adreçar l’objectiu de l’estudi, amb un cost ajustat a les dimensions de l’organització i la seva realitat econòmica.

Ens recolzem en les noves tecnologies, estudiem i processem qualsevol informació rellevant que ja es trobi publicada, minimitzant la creació d’informació a mida i només fer-ho quan sigui estrictament necessari. La nostra trajectòria ens avala com a professionals que responem a les preguntes que es fan els nostres clients. Per això apliquem el procés més òptim i generem  la informació més adequada.

Plans que hem realitzat

  • Plans Estratègics, Estudis de Viabilitat i plans de nova àrea de negoci
  • Plans de Màrqueting i Comercial: des d’aprofitament d’un sector en favor d’un altre a plans de difusió i comercialització
  • Plans de Recursos Humans i de Formació
  • Estudis Sectorials
  • Auditories Laborals