Assoliu els vostres objectius

Us donem suport en la presa de decisions i en aconseguir els vostres objectius. Així, juntament amb el servei de gestoria, Get a Partner posa al vostre abast un servei d’assessorament personalitzat. Utilitzem la mateixa informació que ja es troba disponible per a l’acompliment de les responsabilitats legals i, quan és necessari, la complementem amb d’altra informació que ja tingui l’empresa per tenir una visió més àmplia.

 

Avantatges de treballar amb Get a Partner

 • Seguiment continuat

  Podeu saber en tot moment on us trobeu i cap a on podeu anar, gràcies a la nostre estructura plana i l’alt nivell formatiu dels nostres professionals.

 • Portem al client més enllà

  Som proactius i us presentarem totes aquelles solucions que us poden beneficiar. La reunió anual amb un soci de Get a Partner us permetrà avaluar el negoci i marcar les directrius estratègiques pel proper any.

 • Gestió enfocada al client

  Ens orientem sempre a les vostres necessitats i no en àrees concretes, aconseguint estalviar-vos incomoditats i temps. El resultat? Una focalització màxima en el negoci, doncs totes les àrees estan interrelacionades i afecten  al problema i a la seva solució.

 • Alta velocitat de resposta

  Sabreu que podeu comptar amb nosaltres o podreu planificar la solució del vostre problema, donada la nostra velocitat de resposta per a qualsevol tema que plantegeu.

 • Estil pedagògic

  Per aconseguir que tingueu un control de la situació i pugueu estar tranquils perquè enteneu el vostre problema. Actuem, però també argumentem i expliquem, implicant-nos al màxim.

El resultat d’aquesta manera de treballar és que compliu la legalitat i alhora pugueu prendre decisions amb una altra visió, centrada en el negoci.

Us oferim un servei que va des de la part més administrativa fins a la gestió integral de les persones de l’equip, sempre amb l’objectiu que traieu el màxim potencial d’aquesta àrea.

Tenim molt clar que la gestió de les persones és clau. Les persones implicades són bàsiques per tal de garantir un bon funcionament de les empreses i aconseguir els objectius proposats. Cal complir la legislació vigent però és important no quedar-se aquí, anar més enllà i tenir un equip motivat. Amb Get a Partner podeu avançar-vos als esdeveniments i planificar, ja que podreu treure partit a la informació laboral. Aconseguim que la gestió del personal sigui el màxim de proactiva i generadora de valor.

Som un punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) del Ministerio de Indústria, Energia y Turismo. Per tant, per aquells emprenedors que vulgueu encetar una nova activitat o constituir una empresa tenim un servei específic de  suport i assessorament, gestionant tot el procediment de naixement de l’empresa,  des de l’alta de la seva activitat fins a l’acompanyament general en tot el procés.

Pels que ja esteu en funcionament i necessiteu, en moments puntuals, un recolzament mercantil, us proposem en cada cas la millor opció a seguir i el millor professional per acompanyar-vos en totes les situacions  que se us plantegin.

Us proposem un servei per complir amb la legalitat i, al mateix temps, gestionem la part comptable i fiscal de la vostra empresa, buscant les millors alternatives. Així, podeu optimitzar els resultats i preveure la tresoreria necessària pel bon funcionament del vostre negoci

Mirem pel vostre futur: per tal que pugueu exercir un control més adequat del vostre negoci al llarg de l’any, redreçant la situació i, si s’escau, proposant i aplicant solucions, realitzem una avaluació dels resultats de l’empresa que us permeti tenir el pols de la seva marxa. Us oferim una visió més amplia i amb perspectiva que us ajudi a anticipar-vos a l’hora d’aplicar accions.