Natàlia Cugueró i Escofet

Sòcia fundadora, enginyera, jurista, Phd Doctor en Management
Doctora (PH.D.) en Direcció d'Empreses per la IESE Business School (Universidad de Navarra). Enginyera industrial per la UPC, Llicenciada en Dret per la UOC i Màster en Direcció de Màrqueting per ESADE. Compta amb més de 25 anys d'experiència en diferents empreses. Actualment és professora a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Col·labora en recerca i formació en diferents universitats i escoles de negocis. Ha publicat articles en revistes internacionals de màxim prestigi en els àmbits dels sistemes de control de gestió, l’ètica i la gestió de persones en les organitzacions. Les seves àrees d’expertesa són l’organització d’empreses, els sistemes de control de gestió, i aspectes organitzatius relacionats amb les persones i els sistemes de control. Vicepresidenta de la Cambra de Comerç de Terrassa.

“Crec que totes les empreses poden aconseguir els seus objectius comptant amb els professionals adequats, amb una actitud proactiva d’aprendre entre tots i comptant amb els suports externs a mida de les necessitats de cadascú”.

 

Preparats

Assessors i consultors de negoci. Oferim serveis bàsics i avançats, sempre a mida de les necessitats dels nostres clients.

Contacte