Natàlia Cugueró i Escofet

Sòcia, enginyera, jurista, Phd Doctor
Doctora (PH.D.) en Direcció d'Empreses per la IESE Business School (Universidad de Navarra). Enginyera industrial per la UPC, Llicenciada en Dret per la UOC i Màster en Direcció de Màrqueting per ESADE. Compta amb més de 25 anys d'experiència en diferents empreses. Actualment és professora a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Col·labora en recerca i formació en diferents universitats i escoles de negocis. Ha publicat articles en revistes internacionals de màxim prestigi en els àmbits dels sistemes de control de gestió, l’ètica i la gestió de persones en les organitzacions. Les seves àrees d’expertesa són l’organització d’empreses, els sistemes de control de gestió, i aspectes organitzatius relacionats amb les persones i els sistemes de control.

“Crec que totes les empreses poden aconseguir els seus objectius comptant amb els professionals adequats, amb una actitud proactiva d’aprendre entre tots i comptant amb els suports externs a mida de les necessitats de cadascú”.

 

Preparats

Assessors i consultors de negoci. Oferim serveis bàsics i avançats, sempre a mida de les necessitats dels nostres clients.

Contacte