Focalització màxima en el negoci

A Get a Partner som conscients que en certs moments els gerents i responsables de les organitzacions  necessiteu algun suport en el vostre procés de presa de decisions. Per això, dins dels nostres serveis de consultoria us assessorem de manera puntual o continuada.

Perquè pugueu minimitzar el vostre risc i maximitzar els resultats us configurem un servei a mida on combinem diferents disciplines. Sempre posem a la vostra disposició tota la nostra experiència i coneixement.

 • Diagnosi de la situació empresarial

  Us aportem opcions de millora del negoci a partir de l’anàlisi de totes aquelles àrees que tinguin problemes a resoldre.

 • Assessorament Gerencial

  Participem com a experts en consells de direcció i també acompanyem al gerent, ajudant-lo a focalitzar-se en els objectius desitjats. Tot això gràcies al nostre enfoc integral i a una visió externa.

 • Assessorament en un àmbit concret

  Us proposem definir l’estratègia i desenvolupar accions per millorar el rendiment, aconseguint reduir costos  i amb un  millor aprofitament dels actius. També us ajudem a planificar la tresoreria i les inversions. Aportem propostes pel càlcul de costos més òptim. Altres exemples d’assessorament específic serien els que oferim en àmbits com el laboral. Tots els assessoraments els realitzem amb la gerència o els responsables de les àrees afectades.

   

Ens avala la nostra participació en diversos programes d’assessorament i diagnosi  empresarial com són els  Alpha Competitivitat, 360º d’ACCIO, programa de Consultories de l’Ajuntament de Terrassa i Consultories Cultura de l’ICEC. En aquest últim hem format part de la Comissió de Valoració. També cooperem amb entitats i administracions per fer créixer l’economia social i solidària.